🔰مرحلهی بعد از کسب جایگاه تاپآفمایند از سوی برند در ذهن مخاطب هدف، ترجیح برند توسط مخاطبه. به این معنی که؛
برند در ذهن من مخاطب نه تنها از جایگاه بالاتری در نردبان ذهنی یادآوری برخورداره، بلکه در بین انواع گزینهها ترجیح میدم از اون خرید کنم.
🔰مستقل از این که hashtag ازکی_بیمه مسیر درستی رو طی میکنه یا خیر (قصدم نقد برند محترم از کی بیمه نیست و از کمپین اخیر این برند، برای تشریح بهتر عرضم استفاده میکنم)، دیدگاه اشتباه رایجی بین عموم وجود داره مبنی بر این که هر تبلیغی، حتی ضد تبلیغ هم اثربخشه و چون مثلا کمپین فلان برند دیده میشه و حتی خوب هم به خاطر میمونه، پس نهایتا و به نفع کسب و کار و برند تموم میشه.
📌اما بیایید واقعیت رو با یه مثال مرور کنیم؛
فرض کنیم فردی وارد یه ایونت پرجمعیت شده و خواسته/ ناخواسته و از سر بیتوجهی و …توی حوضچه آب محوطه ایونت میافته. تحت این شرایط، افراد زیادی از وقوع چنین اتفاقی برای اون مطلع میشن و اسمش سر زبونها میافته، ولی آیا وقوع این اتفاق برای شخص از سمت سایرین، الزاما مثبت تلقی و ارزیابی میشه؟
🔰در واقع، افزایش آگاهی نسبت به برند حتما یکی از پلههای فرایند تحقق اهداف بازاریابی و فروش هست (به نوعی شرط لازمه) ولی هر آگاهی از برندی الزاما کافی نیست و منجر به افزایش فروش نمیشه و اگر این کارکرد رو (حتی در بلندمدت) نداشته باشه، بودجه افزایش آگاهی از برند به هدر میره.
به بیان بهتر، آگاهی از برندی در خدمت برند و کسبوکاره که به فرایند ترجیح ذهنی مشتری هم کمک کنه و انتخاب مخاطب رو به برند مورد نظر هدایت کنه.
📍پینوشت؛
این که چه رویکردی منجر به ایجاد ترجیح در ذهن مشتری میشه، موضوعیه که لازمهاش شناخت مخاطب و ترجیحات و رفتار مخاطب هدفه.
بنابراین در برخی کسبوکارها و برای برخی از انواع مخاطبان هدف، توی حوضچه افتادن و حتی توی آب حوضچه شنا کردن هم نه تنها ایرادی نداره بلکه با توجه به ماهیت سلیقه و ذائقه مخاطب هدف، ضروریه.
❓نظر شما چیست؟ چه نکاتی رو به عرایضم اضافه و یا کم میکنید؟
با هم خردمندتریم 🍀 | hamkherad.com
hashtag کمپین hashtag تبلیغات_محیطی hashtag تحقیقات_بازار hashtag مشتری hashtag برند